Over natuurlijk mooi en gezond

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent geraakt naar schoonheidssalon Natuurlijk Mooi & Gezond! Om te beginnen zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Femke Niemeijer en ik ben geboren en getogen in Scheemda. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden. Tot op de dag van vandaag weet ik nog steeds niet hoe ik daar bij kwam (ik kende niemand in mijn omgeving die dit was en had het verder ook nog nooit gezien), maar dit beroep klonk mij als muziek in de oren. Toen ik in 2014 met de opleiding was gestart wist ik het (zo mogelijk) nog zekerder. Ik werd schoonheidsspecialiste!


Door een stageplek in een salon voor huidverbetering en huidverjonging kwam ik er achter dat er zoveel meer te bieden is dan enkel een heerlijk ontspannende massage, een sprankelende manicure of een feestelijke make-up. Huidproblemen oplossen, anti-ageing en dat combineren met de juiste voeding was waarmee ik in aanraking kwam. En dit wil ik dolgraag voortzetten en aan iedereen meegeven, want deze prachtige resultaten gun ik iedereen.

Daarnaast ben ik opgegroeid in een gezin waar gezonde en eerlijke voeding bovenaan het lijstje staat. Omdat ik dit ook graag aan anderen wil leren heb ik er mijn afstudeerscriptie van gemaakt. Op zo'n manier dat ik al mijn toekomstige klanten kan adviseren in hun voedingspatroon voor een gezonde huid. Want je ziet nog te vaak dat huidproblemen gelinkt zijn aan een overgevoeligheid van bepaalde voeding.

Met specialisaties in o.a. bindweefselmassage, acne, shiatsu, aromatherapie, thalasso en voedingsadviezen werd in september 2017 mijn grote droom werkelijkheid en behaalde ik mijn niveau 4 diploma aan de Noorderpoort in Groningen. 

Hopende dat jij net zo enthousiast bent als ik, ontmoet ik je graag in mijn salon om met jouw huid en verdere wensen aan het werk te gaan.

Lieve groet,
Femke