Huidverbetering

Huidproblematiek, we zien het helaas steeds vaker. En wanneer we écht kritisch naar onze huid kijken, ontdekken we allemaal wel punten wat we graag anders zouden zien. Acne, gevoeligheid, pigmentproblemen, verslapping en lijntjes, een doffe en vale huid. Er is zo veel te benoemen wat jij graag anders zou zien. Laat mij je helpen. In de salon ligt de focus op huidverbetering, hetgeen waarvan mijn hart een sprongetje maakt op het moment dat niet alleen ik, maar ook jij resultaat ziet. Laten we samen werken aan een gezonde(re) huid.

Huidverjongende bindweefselmassage

45 minuten - €52,50 

Created with Sketch.

Merk je dat jouw huid haar stevigheid aan het verliezen is? Ervaar dan hoe je m.b.v. een bindweefselmassage op een natuurlijke manier de veerkracht kunt terugwinnen. 

Door een diep rollende techniek toe te passen op jouw huid komt ten eerste de doorbloeding op gang. De onderste huidlaag (bindweefsellaag) wordt door trekken en rollen licht beschadigd, zodat hier nieuw zuurstof naartoe gaat. Afvalstoffen worden beter afgevoerd en voedingsstoffen worden beter opgenomen.

De eiwitten collageen en elastine bevinden zich in de bindweefsellaag en zijn samen verantwoordelijk voor de stevigheid en de elasticiteit van jouw huid. Door stevige stimulatie van je bindweefsel maakt je huid dus nieuw collageen en elastine aan en verbetert de kwaliteit van het reeds aanwezige weefsel. Door regelmatig (minimaal eens in de 4 weken) deze behandeling te ondergaan, blijft het vernieuwingsproces in jouw huid actief aan de gang. Het duurt (afhankelijk van jouw verdere gezondheid) ongeveer 3 tot 6 maanden voordat het nieuwe collageen zich goed heeft vastgelegd.


De behandeling bevat een reiniging, oppervlakkige peeling, bindweefselmassage van gezicht, hals en decolleté, masker en crème.

Basis reinigende/acne behandeling

 45 minuten - €59,00

* Vergoeding door zorgverzekeraar is mogelijk 

Created with Sketch.

Is jouw huid onrustig en krijg je het moeilijk onder controle? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Hormonen, stress, medicatie en/of voeding kunnen de leidende factor zijn. Door jouw algehele gezondheid en leefomstandigheden samen in kaart te brengen kunnen we er achter komen wat voor jou de oorzaak van je acne is en hier aan werken. Met als doel een gezonde en egalere huid!


De behandeling bevat een reiniging met milde fruitzuren, een zachte zuiverende peeling, onzuiverheden verwijderen, detox/ontgiftend masker en crème.

Actieve reinigende/acne behandeling

60 minuten - €75,00
* Vergoeding door zorgverzekeraar is mogelijk

Created with Sketch.

Is jouw huid onrustig en wil je snel resultaat? Dan is deze behandeling zeker iets voor jou. Door een chemische peeling met salicylzuur toe te passen reinigen we je huid tot in de talgklieren. De salicylzuur is een echte vetoplosser waardoor het teveel aan talg in je huid wordt gestabiliseerd. Daarnaast werkt het antibacterieel, waardoor de kans op nieuwe ontstekingen kleiner wordt. Een chemische peeling verwijdert het bovenste laagje van je huid en laat de werkstoffen tot in de onderste laag zakken waar het je net nieuw gevormde cellen een boost geeft. Zo worden de cellen steeds een stukje gezonder en werken we van binnen aan een sterkere en gezondere huid. 

De behandeling bevat een reiniging met milde fruitzuren, bindweefselmassage, chemische peeling met salicylzuur, onzuiverheden verwijderen, bio-actieve vitamine C, actief enzymmasker, intensief ampul serum,  herstellend olie serum, crème en zonbescherming.

Bio Peeling gezicht

60 minuten - €75,00

Created with Sketch.

Dit is een natuurlijke kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen de huid aanzetten tot regeneratie. De onderste laag van je huid krijgt een boost door de vele werkstoffen, waardoor jouw nieuwe cellen zich vanaf het aller eerste begin beter kunnen delen. De huid gaat zichzelf op deze manier van binnenuit herstellen en vernieuwen. Ideaal bij oppervlakkige littekens, resten van acné, grove poriën, een vale en verdikte huid, lijntjes en lichte hyperpigmentatie.

De behandeling bevat een reiniging, bindweefselmassage, bio peel afgestemd op jouw huidtype, intensief ampul serum, vitamine C complex, luxe masker afgestemd op het huidprobleem, herstellend olie serum en zonbescherming.

Bio Peeling rug

45 minuten - €65,00

Created with Sketch.

Dit is een natuurlijke kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen de huid aanzetten tot regeneratie. De onderste laag van je huid krijgt een boost door de vele werkstoffen, waardoor jouw nieuwe cellen zich vanaf het aller eerste begin beter kunnen delen. De huid gaat zichzelf op deze manier van binnenuit herstellen en vernieuwen. Ideaal bij actieve ontstekingen op de rug, oppervlakkige littekens, resten van acné, grove poriën, een vette, vale en verdikte huid.

De behandeling bevat een reiniging, korte bindweefselmassage, bio peel afgestemd op de huid van jouw rug, onzuiverheden verwijderen, masker op basis van groene algen of een ontgiftende rode klei, herstellend olie serum en eventueel een verzachtende aloë vera gel.

Fruitzuurpeeling

60 minuten - €75,00

Created with Sketch.

Een chemische peeling kan uit verschillende fruitzuren bestaan, met elk zijn eigen specifieke doel. Zo bereik je met melkzuur een beter vochtgehalte en krijg je je ultieme glow terug. Kamp je met lijntjes, verslapping en hyperpigmentatie? Dan is glycolzuur jouw match. Voor een dunnere huid met gevoeligheden en roodheid behandel ik je met een mix van mildere fruitzuren om de weerstand voorzichtig beter te krijgen. Kortom: voor iedere huid een passend zuur! Een chemische peeling verwijdert het bovenste laagje van je huid en laat de werkstoffen tot in de onderste laag zakken waar het je net nieuw gevormde cellen een boost geeft. Zo worden de cellen steeds een stukje gezonder en werken we van binnen aan een sterkere en gezondere huid. 

De behandeling bevat een reiniging met milde fruitzuren, bindweefselmassage, chemische peeling met melkzuur, glycolzuur of een cocktail van mildere zuren, eventuele onzuiverheden verwijderen, bio-actieve vitamine C, actief enzymmasker, intensief ampul serum,  herstellend olie serum, crème en zonbescherming.

Combinatie behandeling fruitzuurpeeling + bio peeling

80 minuten - €95,00

Created with Sketch.

Ultime boost, sterke activatie, maximaal resultaat!

Met deze behandeling zorgen we voor een stralende huid die nóg sneller verbeterd. Ideaal bij verslapping, storende lijntjes en hyperpigmentatie. Door intensieve werkstoffen van de groene algen en kruiden uit de Bio Peeling naar de onderste huidlaag te sturen voor een goede reset/detox, wordt de huid al snel gezonder van binnenuit. Geef daarbij een fijne dosis werkstoffen uit fruitzuren af aan je huid en ook de oppervlakkige lagen gaan zich vernieuwen. Daar komen de positieve eigenschappen per zuur bij (verheldering, ultieme hydratatie, glow, verfijning van lijntjes etc.), waardoor we voor maximaal resultaat kunnen gaan!

De behandeling bevat een reiniging, bindweefselmassage, chemische peeling met melkzuur, glycolzuur of een cocktail van mildere zuren, bio peel afgestemd op jouw huidtype, eventuele onzuiverheden verwijderen, bio-actieve vitamine C, actief anti-aging vliesmasker met melkzuur, rode algen en vitaminen, intensief ampul serum,  herstellend olie serum, crème en zonbescherming.

Dermapen4 microneedling

60 minuten - €149,00

Created with Sketch.

Maximale celvernieuwing en huidherstel! Door met microneedling gebruik te maken van het wondgenezingsproces van je huid, stimuleren we de collageenaanmaak. Met de Dermapen4 worden op hoge snelheid kleine kanaaltjes in de huid geperforeerd. Onze huid gaat aan de slag met het maken van nieuwe 'fabriekjes' in de huid. Dit resulteert uiteindelijk in een gladdere huid, porieverfijning, verheldering van pigment, maar bovenal versteviging en vermindering van littekens.

Dit laatste komt doordat er weer nieuwe bloedvaten gevormd worden, waardoor de doorbloeding in het verharde littekenweefsel weer beter wordt. Hier komt bij dat de collageenaanmaak zorgt voor versoepeling van het oude stramme litteken.

Heb je acne gehad en hier littekens als kuiltjes aan overgehouden? Dan is de Dermapen4 ook uitermate geschikt, doordat het nieuwe collageen je huid van binnenuit opvult. Dit kan (indien je aanvullend verzekerd bent) worden vergoed door je zorgverzeraar vanuit je acne pakket. 

Bio Pulse mini facelift

90 minuten - €85,00

Created with Sketch.

Bevorder de afvoer van alle opgehoopte afvalstoffen door je lymfestelsel te activeren. Het masker wat boordevol enzymen zit geeft een enorme doorbloeding en een pulserend gevoel. Dit doordat het masker langzaam indroogt en hard wordt, waardoor het een verbetering van je gezichtscontouren geeft en 'plumping' werkt op de lijntjes in je gezicht. Perfect voor contourversteviging en verminderen van lijntjes en pigment.

Na de behandeling is het aanbevolen om 2 liter water te drinken, zodat alle losgekomen afvalstoffen vanuit het lymfe goed kunnen worden afgevoerd. Daarom is deze behandeling minder geschikt om 's avonds te ondergaan.

* Let op: prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.