Huidverzorging

Lekker ontspannen, een moment van volle aandacht voor jou alleen. En tegelijkertijd ook werken aan een gezondere huid. Dat is toch wat je wilt? Met de huidverzorgende behandelingen prikkelen we je huid op een zachte manier tot verbetering. Zo heb jij ook bij milde behandelingen zichtbaar resultaat.

Get That Glow

60 minuten - €75,00

Created with Sketch.

Krijg een stralende en glanzende huid met deze intens voedende en hydraterende behandeling. Je wordt behandeld met een volle romige reiniging, zachte ezymen peeling die met een ontspannende spiermassage wordt ingemasseerd, actief vitamine C serum voor glans en collageenstimulatie, peel-off masker met PHA fruitzurencomplex, actief ampulserum, oogcreme, dagcreme en zonbescherming. Eventueel verven en waxen van de wenkbrauwen is inclusief.

Let's Boost

60 minuten - €69,00

Created with Sketch.

Lekker ontspannen en ondertussen je huid activeren, stimuleren en doorbloeden. Dat is wat deze behandeling altijd fijn maakt. Merk je dat de huid wat vermoeid is, grauw en mist het de bekende glow? Door de combinatie van een bindweefselmassage en actieve werkstoffen halen we de energie weer terug. Deze behandeling is perfect als kennismakingsbehandeling!

De behandeling bevat een reiniging, oppervlakkige peeling, epileren/waxen van de wenkbrauwen, bindweefselmassage van gezicht, hals en decolleté, onzuiverheden/gerstekorrels verwijderen, bio-actieve vitamine C, vliesmasker van bio-cellulose doordrengt met actief serum, nek- en schoudermassage, serum, crème en zonbescherming.

Quick Fix

30 minuten - €39,00

Created with Sketch.

Wil je je huid even vlot oppeppen, verfrissen en een passend advies over je dagelijkse verzorging ontvangen? Wil je eens ervaren hoe het is om meer dan alleen perfect gestylde wenkbrauwen te krijgen? Óf heb je luchpauze en even tijd voor jezelf nodig? ;) Dan zit je met deze behandeling goed.

De behandeling bevat een reiniging, oppervlakkige peeling, crèmemasker en crème.

* Wil jij graag enkel je gerstekorrels laten verwijderen? Ook dan ontvang je deze behandeling, zodat we er zeker van zijn dat je huid door de reiniging en peeling goed verweekt is. Zo hebben we minimale kans op huidbeschadiging, doordat de gerstekorrels makkelijker verwijderd kunnen worden. In dit geval komt het masker te vervallen.

* Let op: prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.